Teamleden
Nodig teamleden uit om hen toegang te geven tot uw Nummbas dashboard. Het aantal teamleden is afhankelijk van uw abonnement.
Teamlimieten
| Plan | Teamleden |
|---|---|
| Starter | Maximaal 2 personen (inclusief eigenaar) |
| Growth | Maximaal 5 personen (inclusief eigenaar) |
| Scale | Onbeperkt |
Een teamlid uitnodigen
- Ga naar Instellingen > Teamleden
- Klik op 'Lid uitnodigen'.
- Voer hun e-mailadres in en selecteer een rol (Beheerder of Lid).
- Zij ontvangen een e-mailuitnodiging om lid te worden van uw organisatie.
Alleen de eigenaar en beheerders van de organisatie kunnen nieuwe teamleden uitnodigen.
Beherende leden
De teamlijst toont alle huidige leden. Eigenaren en beheerders kunnen:
- Wissel van rol tussen beheerder en lid.
- Leden verwijderen om hun toegang tot de organisatie te ontzeggen.
De lijst met openstaande uitnodigingen toont uitnodigingen die nog niet zijn geaccepteerd. Trek een uitnodiging in als de betreffende persoon niet langer mag deelnemen.
De eigenaar kan niet worden ontslagen of gedegradeerd. Er is precies één eigenaar per organisatie.
Rollen
Nummbas heeft drie rollen met verschillende toegangsniveaus:
- Eigenaar - volledige toegang tot alles, inclusief facturering, teambeheer, organisatie-instellingen en het verwijderen van accounts. Elke organisatie heeft precies één eigenaar. Alleen de eigenaar kan het abonnement beheren en de organisatie verwijderen.
- Beheerder - volledige toegang tot integraties, teambeheer, organisatie-instellingen en het herstellen van gegevens. Beheerders hebben geen toegang tot facturering en kunnen de organisatie niet verwijderen.
- Als lid heb je toegang tot het dashboard, inzichten, rapporten en AI-chat. Leden kunnen geen facturering, integraties, team- of organisatie-instellingen beheren.
| Vermogen | Eigenaar | Beheerder | Lid |
|---|---|---|---|
| Bekijk dashboards, inzichten en chat. | Ja | Ja | Ja |
| Integraties beheren | Ja | Ja | Nee |
| Teamleden aansturen | Ja | Ja | Nee |
| Organisatie-instellingen bewerken | Ja | Ja | Nee |
| Herstel de gesynchroniseerde gegevens | Ja | Ja | Nee |
| Beheer facturering en abonnementen | Ja | Nee | Nee |
| Organisatie verwijderen | Ja | Nee | Nee |
| Eigendomsoverdracht | Ja | Nee | Nee |
Eigendomsoverdracht
De eigenaar kan het eigendom overdragen aan elk ander lid van de organisatie.
- Ga naar Instellingen > Teamleden
- Klik op Eigendom overdragen
- Selecteer het teamlid dat de nieuwe eigenaar wordt.
- Bevestig met je wachtwoord
Na de overdracht wordt de vorige eigenaar beheerder en het geselecteerde lid de nieuwe eigenaar.
De eigendomsoverdracht is direct en geeft de nieuwe eigenaar volledige controle over de facturering en het verwijderen van accounts. Zorg ervoor dat u de persoon aan wie u de eigendom overdraagt, vertrouwt.
Meldingsvoorkeuren
Elk teamlid beheert zijn of haar eigen meldingen. Open Instellingen > Meldingen om te kiezen voor Dagelijkse Financiële Update, Wekelijkse E-mailsamenvatting, Integratiewaarschuwingen, Actieherinneringen en Producttips en -mijlpalen. De Dagelijkse Update, Integratiewaarschuwingen en Actieherinneringen kunnen per e-mail, in de mobiele app of beide worden ontvangen.